DJ's
Onze huis DJ's

SiEL

SiEL (Silas Dedert) heeft tot nu toe op elk feest van ons gedraaid.

Echte naam
Silas Dedert
Leeftijd
34
Genres
House, Tech House, Techno

Rebeljaxx

Rebeljaxx bestaat uit Jeffrey Vissers en Tim Zaal. Jeffrey Vissers, tevens producer, begon zijn cariëre al in 1995 en heeft vele (commerciele) hits geproduceerd onder de naam D.H.T. ft Edmee Tracks waaronder andere de USA Billboard #1 "Listen to your heart", "True Love", "Magic Melody" een voorbeeld van zijn. In 2004 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en zette Jeffrey zijn eigen productie maatschappij Malone Productions bv op om wat meer vrijheid te krijgen en zijn ideëen beter uit te kunnen werken.

Tim Zaal is de talentvolle 'benjamin' van Rebeljaxx. Op 12 jarige leeftijd leerde hij op gehoor zijn keyboard te bespelen en produceerde zo zijn eigen melodieën. Sinds 1 juli 2013 is heeft Tim zijn eerste productie op zijn naam staan ‘This is the way’ samen met Jeffrey op hun eigen Big Rave label Dirty Vibe Recordings.

Samen produceren / draaien ze nu onder de naam Rebeljaxx en zijn klaar om de wereld te veroveren met hun eigen nieuwe Big Rave style ( electro-progressive meets Rebeljaxx). Hun eerste performance voor EDE-M was op het evenement Sunny Vibes (2013) waar ze het dak er bijna kapot knalde.

Echte naam
Jeffrey Vissers & Tim Zaal
Leeftijd
44 en 25
Genres
Bigroom House, Electro – Progressive, Big Rave